Naš brend

Najbolji partner

za industriju

Najbolji partner

za industriju

Aldair Industrial Filtration, specijalizovan je za tretman industrijskog vazduha, ulažući trajne napore u istraživanju i razvoju koji mu omogućavaju da ponudi visokokvalitetna rešenja, koja zahtevaju proizvođači prve opreme.

Ima kompletan asortiman od više od 8.000 referenci specifičnih filtera za kompresor i liniju komprimovanog vazduha, klima uređaja, sakupljanja prašine i farbe, kako u automobilskom tako i u industrijskom sektoru.

IMG_1661

Sertifikovani kvalitet

SERTIFIKOVANI KVALITET

Svi Aldair Industrial Filtration proizvodi se, u zavisnosti od porodice, po standardima prepoznatim kao reference kvaliteta u industriji, kao što su ISO 16890:2016, EN779:2012, UNE-EN 1822:2009, ISO 8573-1 ili Direktiva 94/9/EC (ATEX), između ostalih.

Pored toga, ima specifičan asortiman filtera od klase M5 do F9 u okviru EUROVENT CERTIFIED PERFORMANCE PROGRAMME, koji sertifikuje performanse (energetska efikasnost i godišnja potrošnja energije) opreme koja radi u oblasti vazdušnog tretmana, klima uređaja i sistema za frižider, po evropskim i međunarodnim standardima, kao što je ISO 16890: 2016.

Uz pomoć iskustva Grupo Cartésa

UZ POMOĆ ISKUSTVA GRUPO CARTÉS

Sa iskustvom od više od 50 godina, Grupo Cartés je najveća španska kompanija specijalizovana za filtere, sisteme i rešenja za filtraciju. 

Grupo Cartés, kroz garantne brendove kao što je Aldair Industrial Filtration, nudi kompletan sveobuhvatan savet koji ne samo da se fokusira na pružanje najboljeg rešenja za potrebe filtracije, već omogućava i oslanjanje na optimizaciju resursa i smanjenje troškova, održavajući u svakom trenutku visok kvalitet sistema i efikasnost u procesima.

IMG_6414_retocada

POSVEĆENI NAŠIM KUPCIMA

POSVEĆENI NAŠIM KUPCIMA

Aldair Industrial Filtration, uz podršku Grupo Cartés-a, nudi uslugu i savete kvaliteta i pouzdanosti prilagođene potrebama profesionalca, kao i blisku saradnju tokom planiranja ponude opreme, koja obezbeđuje operativnu efikasnost i minimizaciju pauze.

Da li vam je potreban personalizovan savet?

Unesite upit u dole navedeni obrazac.

Naši stručnjaci će potražiti određeno rešenje za vas. 

KONTAKT

KOD NAS

Stavićemo tim profesionalaca na raspolaganje.